Inchirieri robe

Inchirieri robe absolvire in: Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Constanta Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Slatina , Rm. Valcea

PROMOTIE: Pentru contractele aferente pachetelor Silver, Gold, Super Gold si Platinum incheiate pana la date de 01.03.2021 se ofera bonusuri substantiale. Detalii la tel. 0762062358.

Organizam festivitati de absolvire si inchirieri robe de peste 10 ani.

Inchirieri robe absolvireChiar daca se spune ca acest gen de festivitate este ”importata” din alt spatiu va putem spune cu certitudine ca emotiile absolventilor sunt originale.

Pe vremea noastra, acum 20 ani, nu se organizau astfel de evenimente, nu exista un ultim curs de absolvire festiv. Acest fapt face ca in zilele noastre, sa avem situatii cand la intalnirile de 20 ani sa fim chemati pentru a organiza un astfel de eveniment.

Mai sunt situatii cand, datorita numarului mare de evenimente organizate, suntem opriti pe strada de fosti absolventi care au refuzat sa participe la festivitatea de absolvire si ne roaga sa le dam materiale pentru a avea amintiri cu fostii colegi.

Pachetele oferite de noi ( detaliate in pagina preturi) incep de la inchiriere roba, toca si esarfa pana la organizarea intregului eveniment( foto, video, sampanie, flori,…). Contacteaza-ne!

Oferim servicii de inchirieri robe in bucuresti, cluj , timisoara , arad , oradea , targu mures , sibiu , brasov , craiova , baia mare dar si in alte orase din Romania.

VEZI LISTA DE PRETURI PENTRU INCHIRIERI ROBE

Galerie foto Inchirieri robe

inchirieri robe , robe absolvire , albume absolvire , festivitate absolvire , robe liceu , robe facultati , curs festiv , cocarde