Foto video nunti

Fotografii si filmari profesionale nunti

A sosit momentul! Este evenimentul pe care l-ati planuit o luna, un an sau chiar mai mult. Rochia e perfecta, locatia de vis, tortul e magnific, invitatii nerabdatori iar voi emotionati, fericiti. Noi nu compunem povesti frumoase, povestea sunteti voi noi oferim servicii foto video nunti.

Foto video nunti - Servicii fotografii nunta si video nunta - pret micNu puteti sa opriti timpul in loc, dar puteti sa retraiti intotdeauna emotiile nuntii voastre rasfoind albumul evenimentului. Noi incercam prin foto video nunti sa depasim limitele creativitatii imbinand spiritul de observatie si propria sensibilitate in imagini unice foarte apreciate de clientii nostri.

Nunta este un eveniment unic si fiecare moment merita sa fie imortalizat. Noi facem diferenta intre o fotografie de nunta profesionala si simplele poze de nunta facute de prieteni sau rude.

Tinerii nostri fotografi si cameramani vor fi o prezenta placuta si discreta avand o vasta experienta in a surprinde momentele importante ale evenimentului.

Simplitate, expresivitate si originalitate sunt cele trei atribute care ne caracterizeaza. Noi nu improvizam, nu punem ”bizbizuri”, nu adaugam frame-uri, noi doar incercam sa eliminam, pe cat posibil, efectele artificiale. De aceea materialul brut al evenimentului se regaseste aproape in totalitate in montajul final.

Atat albumele oferite de noi( digitale sau foto-carte) cat si suportul video( SD sau HD) vor contine povestea unica a nuntii voastre prezentata intr-un mod cat mai autentic.

 

Pret foto video nunti

Preturile pachetelor practicate de noi au in vedere dimensiunea bugetului alocat acestui eveniment.

In cazul in care cele prezentate mai sus v-au starnit curiozitatea si credeti ca poate costitui un punct de plecare intr-o eventuala colaborare va asteptam la o discutie mai detaliata.

Nu ezitati! Stim ca meritati ce e mai bun pentru nunta dumneavoastra!

Oferim servicii foto video nunti in Pitesti , Craiova , Slatina , Valcea , Bucuresti dar si in alte orase din Romania!

VEZI LISTA DE PRETURI PENTRU FOTO VIDEO NUNTI

Galerie foto video nunti

 

Fotograf nunta , fotografii nunti , filmare nunta , filmari nunti , cameraman nunta , fotografii marturii, preturi foto video nunti , preturi filmari nunti .