Preturi foto video botez

Preturi foto botez

Preturi foto video botezPromotie: Pentru pachetele foto complete se ofera fotografii tip martuie, printate pe loc la restaurant, cu numai 5 lei/buc. (plic inclus).

Pachetul 1: foto botez acasa si biserica – 450 Lei 400 Lei

Va fi fotografiat tot evenimentul acasa si la biserica.Veti primi min. 250 fotografii pe suport digital ( dvd personalizat), 25 fotografii printate format 13×18 sau 50 fotografii printate format 10×15, 3 fotografii printate format A4.

Pachetul 2: foto acasa, biserica si restaurant – 800 Lei 700 Lei

Va fi fotografiat tot evenimentul de la imbracatul bebelusului acasa si pana la tort(inclusiv). Veti primi min. 500 foto pe dvd, 50 fotografii printate format 13×18 sau 100 fotografii printate format 10×15, 5 fotografii printate format A4  impreuna cu un album foto in care sa va tineti fotografiile.

Preturi foto video botezPreturi video botez

Pachetul 1: video botez biserica – 450 Lei 400 Lei

Va fi filmat tot evenimentul la biserica. Veti primi filmul editat in format dvd + generic pe o melodie aleasa de dvs.

Pachetul 2: video biserica si restaurant – 800 Lei 700 Lei

Va fi filmat tot evenimentul de la intarea bebelusului in biserica si pana la tort(inclusiv). Veti primi filmul editat ( de obicei 3h film) + generic pe o melodie aleasa de dvs.

Extra-optiuni:

-Album de lux foto-carte 20 pagini 15×21  :250 Lei

Materialul prelucrat( montajul) va fi pus la dispozitia dvs. pe dvd-uri personalizate, in carcase personalizate. De asemenea, dupa prelucrare si montaj, materialul brut va revine.

Preturile pachetelor video sunt pentru filmare HD. Pentru filmare FULL-HD preturile sunt discutabile( in functie de numarul orelor de filmare).

Tarifele sunt valabile in Bucuresti si judetele Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Valcea, Sibiu si Brasov. Pentru evenimentele din afara acestor judete se vor taxa si cheltuielile de transport.