Foto video Botez

Fotografii si filmari profesionale botez

Imaginati-va ca…momentele minunate nu au limite de timp si spatiu; nimic nu poate intrece aceasta experienta in care bebelusul vostru porneste, prin botez, in aventura vietii. Este suficient sa inchideti ochii, sa calatoriti in timp de mii de ori, sa traiti sau sa retraiti situatiile emotionante. Sau… mai bine sa rasfoiti impreuna filele vietii dintr-un album foto sau revazand filmul botezului bebelusului dvs.  toate cu serviciul foto video botez.

Botezul este un eveniment unic si fiecare moment merita sa fie imortalizat.

Noi facem diferenta intre o fotografie de botez profesionala si simplele poze de botez facute de prieteni sau rude, tinerii nostri fotografi si cameramani vor fi o prezenta placuta si discreta pe tot parcursul evenimentului, ei avand o vasta experienta in a surprinde momentele importante.

Simplitate, expresivitate si originalitate sunt cele trei atribute care ne caracterizeaza. Noi nu improvizam, nu punem ”bizbizuri”, nu adaugam frame-uri, noi doar incercam sa eliminam, pe cat posibil, efectele artificiale. De aceea, materialul brut de la evenimente se va regasi aproape in totalitate in montajul final.

 

Servicii foto video botez profesionale

Stilul foto-jurnalistic adoptat de noi face sa obtinem fotografii vii si spontane.

Cu siguranta, vizionarea filmului si rasfoirea albumului oferite de noi vor starni emotii profunde peste ani.

In cazul in care cele prezentate mai sus v-au starnit curiozitatea si credeti ca poate constitui un punct de plecare pentru o eventuala discutie mai detaliata, asteptam mesajul dvs.

Nu ezitati! Noi stim ca meritati ce-i mai bun pentru botezul copilului dvs.

Oferim servicii foto video botez in Pitesti , Craiova , Slatina , Valcea , Bucuresti dar si in alte orase din Romania!

VEZI LISTA DE PRETURI PENTRU FOTO VIDEO BOTEZ

Galerie foto video Botez

 

fotograf botez , fotografii botez , filmare botez , cameraman botez , foto video botez , video botez , preturi foto botez , preturi video botez