Inchirieri Mos Craciun

Inchiriere Mos Craciun: Bucuresti, Timisoara, Craiova, Slatina, Pitesti, Sibiu, Brasov, Ramnicu Valcea-Programari la tel.: 0762062358 (pentru 24 si 25 Decembrie programarile vor fi limitate)

Dragii Mosului! Oferta noastra de Inchirieri Mos Craciun pentru anul 2016 cuprinde trei variante: Mos Craciun la Gradinite, Mos Craciun la Firme si Mos Craciun Acasa.

 

Inchirieri Mos CraciunInchirieri Mos Craciun la Gradinite

Vreti ca anul acesta sa aveti parte de cea mai frumoasa serbare de Craciun? Mosul nostru, profesionist fiind, va stii sa faca atmosfera iar costumul sau deosebit va starni, cu siguranta, emotii placute.

 

Inchirieri Mos Craciun la Firme

La petrecerea de Craciun organizata de firma dumneavoastra anul acesta Mos Craciun nu are cum sa lipseasca. El va imparti cadourile la copiii angajatilor dumneavoastra si va face atmosfera la petrecerea de Craciun.

 

Inchirieri Mos Craciun Acasa ( 24 si 25 Decembrie)

Anul acesta Mos Craciun va veni la dumneavoastra acasa si va imparti cadourile mult visate celor dragi, in special copiilor. Ii va intreba pe cei mici daca au fost cuminti, ii va pune sa spuna poezii si sa promita ca in anul care va veni vor fi si mai cuminti(!).

 

 

In cazul in care ati intrat pe aceasta pagina cu scopul de a face o surpriza placuta celor apropiati ( copii sau adulti) va informam ca ati gasit serviciile dorite.

Inca de la inceput mentionam ca noi nu inchiriem doar Mosi Craciuni. Mosi Craciunii nostri vor prezenta un adevarat spectacol la care vor lua parte toti invitatii( indiferent daca este vorba de Serbarea de la Gradinita/Scoala, Petrecere Firma sau Acasa in seara de ajun).

Daca persoana care se va ocupa de pregatirea acestui eveniment( vizita lui Mos Craciun) sunteti dvs. va informam ca din momentul in care ati luat hotararea ca Mosul sa fie din echipa noastra ati devenit „complicele” nostru.

Va vom pune la dispozitie( pe e-mail sau fax) un formular in care dvs. veti completa cu toate informatiile necesare Mosului-informatii care se vor regasi in Cartea lui Mos Craciun.Ca doar Mos Craciun trebuie sa le stie pe toate…

In cazul in care copiii vor trimite scrisori lui Mos Craciun ar fi nemaipomenit daca am putea intra si noi in posesia lor( scanate sau rescrise si trimise pe e-mail sau fax).

Succesul vizitei lui Mos Craciun va depinde, in mare masura, si de informatiile pe care le vom primi de la dvs.

Idiferent de tipul vizitei (Serbare , Petrecere Firma sau Acasa) veti primi un formular adaptat situatieipentru inchirieri Mos Craciun.

Costumatia de Inchirieri Mos Craciun este impecabila dupa cum se poate vedea in galeria foto de mai jos.

Pentru detalii mai amanuntite va rugam sa ne contactati la telefoanele din contact sau trimitandu-ne un mesaj la inchirierimoscraciun@gmail.com.

VEZI LISTA DE PRETURI PENTRU INCHIRIERI MOS CRACIUN

Galerie foto Inchirieri Mos Craciun